کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک جوانسازی پوست

لیزر موای زائد , تزریق بوتاکس , جوانسازی پوست با لیزر , تزریق ژل و فیلر , تزریق چربی , میکرودرم , هیدرودرم

کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک جوانسازی پوست

لیزر موای زائد , تزریق بوتاکس , جوانسازی پوست با لیزر , تزریق ژل و فیلر , تزریق چربی , میکرودرم , هیدرودرم

کانکس ۴ متری

کانکس ۴ متری

کانکس ۴ متری , قیمت کانکس ۴ متری , کانکس ۴ متری دست دوم , مرکز خرید و فروش انواع کانکس ۴ متری با قیمت مناسب در تهران : کانکس ۴ متری شرکت ایرانا سازه جز آن دسته از کانوس هایی است که در ابعاد مشخص در حدود ۴ متر طراحی و ساخته می شوند . تقریبا ابعاد استاندارد برای کانکس های ۴ متری در حدود ۴×۲/۴۰ و یا ۳×۴ طراحی می شوند و آماده ی بارگیری هستند .

کانکس 4 متری

کانکس های ۴ متری در طرح ها و رنگ های مختلف در شرکت کانکس سازی ایرانا سازه طراحی شده و تولید می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند .

لیست قیمت انواع کانکس : قیمت کانکس 4 متری

کاربرد کانکس ۴ متری

از کانکس های ۴ متری تمامی کارخاته جات و شرکت ها اعم از خصوصی یا دولتی , فرمانداری ها , مراکز بهداشت و درمان , شرکت های ساختمانی , پروژه های عظیم راهسازی و یا سد سازی , مراکز نظامی و … در صورت نیاز فوری و سریعمی توانند از کانکس های آماده و دپو شده شرکت کانکس سازی ایرانا سازه استفاده کنند .

کانکس ۴ متری

این نوع از کانکس ها همانگونه که در بالا نیز اشاره کردیم در ابعاد ۳×۴ و یا ۴ متری طراحی و تولید می شوند بنابر سفارش و نیاز مشتری می توان ابعاد این دسته از کانکس ها را تغییر داد . این کانکس ها مهمترین مزیتی که دارند این است که کاربد بیشتری به نسبت کانکس ۱۰ و کانکس ۱۲ متری دارند .

این نوع از کانکس ها به صورت آبدارخانه ای , سرویس بهداشتی , سالنی و .. طراحی و تولید می شوند و مهمتر از همه این که در صورت نیاز می توان از این دسته از کانکس ها به عنوان کانکس نگهبانی نیز استفاده کرد .

مشخصات فنی کانکس ۴ متری

  • سقف , کف , دیواره ی کانکس های ۴ متری طراحی شده از پروفیل های ERW و به صورت مشبک در اندازه های ۴۰×۴۰ و ۴۰×۸۰ و به صورت فولادی سنگین
  • نصب کپسول های آتش نشانی
  • امکان نصب جعبه کمک های اولیه
  • عایق بندی سقف و دیواره ها از شیت پلی استایرن که سبب مقاومت آن در برابر گرما , سرما و صدا می شود
  • امکان نصب پرده های لوردراپه و یا هر نوع پرده در صورت دلخواه و نیاز مشتری
  • کابینت های ام دی اف دار و امکان ایجاد آبدارخانه بسته و یا اپن دار
  • رنگ آمیزی بدنه بیرونی کانکس با رنگ های صنعتی و روغنی که سریع خشک می شوند طبق سلیقه مشتری
  • دارای درب و پنجره های که از جنس پروفیل و .. هستند
  • استفاده ازشیشه های شیک و رنگی و رفلکس و یا توری و ساده جهت جلوگیری از ورود گرد و غبار و حشرات و ..
  • امکان طراحی و ساخت سرویس بهداشتی
  • امکان نصب کولر های گازی و آبی
  • لوله کشی و تاسیسات آب , برق , گاز
  • امکان سیم کشی برق
  • کف پوش ضد آب و بدنه ی بیرونی ضدر زنگ زدگی و خوردگی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین سفارش کانکس ۴ متری با کارشناسان فروش و متخصصین مجموعه شرکت ایرانا سازه تماس بگیرید . همکاران ما همه روزه آماده ی پاسخگویی به سوالات شما در مورد کانکس ۴ متری و نحوه ی خرید و فروش و .. هستند .

گیربکس چیست

گیربکس چیست

گیربکس را در زبان فارسی جعبه دنده می گویند . این وسیله به انسان این امکان میدهد که با نیروی کم اجسام سنگین تر را جابجا کند ماننده قرقره ها ،جرثقیل و جعبه دنده ها . گیربکس ها اولین بار در قرن چهارم قبل از میلاد در کشور چین باستان مورد استفاده قرار گرفته شد.

گیربکس مقدار گشتاور تولید شده توسط منبع نیرو را افزایش می دهد وسرعت منبع ورودی را برای رسیدن به سرعت خروجی مطلوب کاهش می دهد.

برای توضیح چگونگی کار گیربکس باید چند واژه را تعریف کرد

  1. نیرو: عاملی که باعث حرکت اجسام یا تغیر در مکان و فرم جسم می شود
  2. گشتاور :نیرویی که جسم را حول یک محور می چرخاند
  3. کار :انتقال جسم از یک نقطه به نقطه دیگر

گیربکس ها عمدتا برای دو هدف در صنعت استفاده می شود یکی برای افزایش و دومی برای کاهش سرعت می باشد .

برای انتخاب گیربکس باید تمام پارمترها به طور دقیق و صحیح در نظر گرفته شود .اطلاعاتی مانند :گشتاور ورودی وگشتاور خروجی ، محل نصب و نحوه نصب

مقدار گشتاور ها شاید مهمترین معیارها برای انتخاب گیربکس میباشد برای تعین گشتاور باید مقدار گرانس (پدیده فیزیکی که تمایل به مقاومت در برابر حرکت دارند ) را در نطر بگیرید .

بعد از انتخاب گشتاور باید عامل خدمات که شامل پارمترهای عملیاتی مانند مدت زمان کار در شبانه روز ، تعداد دفعات استارت و استپ و ویژگی منبع قدرت و ویزگی بار می باشد
کیربکس ها بر اساس ساعت کار امتیاز بندی می شوند .

کیفیت گیربکس ربطی به قطر شفت یا بزرگی و کوچیکی ان ندارد بلکه به طول عمر بلبرنگ و کیفیت چرخ دنده ها مربوط می شود. در گیربکس ها یاتاقان باید از نیروهای وارده برچرخ دنده های تحت بار پشتیبانی کند .

اگر بار کمتری از حداکثر بار تعین شده برگیربکس وارد شود باعث افزایش طول عمر گیربکس می شود

گیربکس ها بر اساس تعریفی که شده تاکنون به هفت گروه تقسیم می شود

گیربکس با چرخ دنده ساده

ساده ترین سیستم درگیری دومحورموازی بااستفاده ازچرخ دنده های ساده امکانپذیر می باشدکه دنده کاملاً موازی درامتدادمحورشافت می باشدوبیشترین کاربردرادرگیربکس های خودرووگیربکس های ماشینهای ابزارمانند تراش وفرزوغیره رادارد.انتقال نیرودردنده های ساده بصورت سطح وخطی می باشد .

گیربکس با چرخ دنده هلیکال

این نوع چرخ دنده هاازدسته چرخ دنده های مارپیچ میباشند انتقال نیرودراین دنده هاباحرکت یک نقطه درامتدادسطح دنده انجام می شودکاربرداین نوع دنده هابه منتظورکاستن صداودرگیری نرم چرخ دنده هادرسیستم های مختلف انتقال نیروبکار میروندومیتوانند دردورهاوتوانهای بالاتری نسبت به دنده های ساده استفاده شوند.

گیربکس با چرخ دنده های جناقی

به منظورکاستن نیروی محوری اعمال بر روی شفت دنده ها وچرخ دنده های هلیکال وهمچنین افزایش میزان گشتاورانتقال یافته ،دنده های هلیکال بصورت متقابل به عنوان جناغی بکارمی روند.این نوع دنده هادرگیربکس های کاهنده پرقدرت مانند:آسیاب های سیمان – ورودی خط فولادوامثال آن بیشترین کاربرد را دارند.

گیربکس با چرخ دنده های حلزونی

در کاربردهایی که میزان کاهش سرعت در بالاترین سطح باشد و دارای محدودیت فضا می باشد و دو محور ورودی با خروجی در یک راستا نباشد از گیربکس های حلزونی VF و مرکب VF/VF استفاده می شود .

گیربکس با چرخ دنده های مخروطی

درگیربکسهایی که به منظورانتقال نیرودرمحورها ،متعامدوغیرمتعامدومتنافرنیازبه سیستم درگیری دنده هادردوسطح مورب بوده که توسط چرخ دندههای مخروطی مارپیچ (اسپیرال)وبادنده های هلیکال ترکیب شده تامین می گردد .

گیربکس با چرخ دنده ای خورشیدی

امروزه درصنایع سبک وسنگین برای کاهش ویاافزایش دوردرصورت بالابودن نسبت تبدیل وتوان های بسیاربالادرفضاهای محدودوراندمان بالای گیربکس ،ازاین نوع چرخ دنده ها استفاده می شوند.چرخ دنده های خورشیدی باقابلیت استفاده دردورهای بالا وتوان های بالایکی ازپرکارترین چرخ دنده هادرصنایع نوین معرفی شده اند.

گیربکس های کولینگ تاور

درصنایعی که می بایست ازفن های خنک کن آب مصرفی وکاهش حرارت چرخه تولیدانرژی استفاده کردبه منظورتأمین دورلازم جهت خنک کنندگی کافی ازگیربکس های مخصوصی به نام گیربکس های فن برجهای خنک کن (کولینگ تاور)استفاده می شود.

گیربکس دنده سیاره ای

گیربکس های دنده سیاره ای ،نیروی خواسته شده از آنهارا به نسبت الکترو گیربکس های معمولی با حجم کمتر ،سبک تر ،مصرف انرژی و هزینه کمتر منتقل می نمایند وبا ساختار بی نطیر ،کارامد و فشرده خود در تجهیزات صنعتی و موبیل امکان تطابق نامحدود را فراهم می آورد . لرزش و ضربات ایجاد شده در سیستمهای که بدان متصل می باشند را از بین می برد .

گیربکس های دنده سیاره ای که مقادیر گشتاور بالا را به بالاترین سطح ارتقاء می دهند ، بی رقیب می باشند .

در حوزه دریانوردی برای کاربردهای بسیار گیربکس های دنده سیاره ای خطی و زاویه قائم ، با امکان مونتاژآسلن و منعطف ، با تنطیمات شفت نر و ماده ،هرگونه نیاز را تامین می نمایید . براس کار در سخت ترین شرایط و جرثقیل برجی ،جرثقیل کشتی ،پلت فرم های هوایی ،بوم تخلیه که وزن و حجم باید در کمترین سطح باشد طراحی گردیده است.

مرحله بعد از انتخاب گیربکس مورد نیاز چگونگی وصل کردن جعبه دنده و نصب صحیح آن با الکتروموتور یا مولد حرکتی می باشد .

جهت گیری شفت یکی از اولین ملاحطات است در نصب عمودی باید از روانکاری مناسب در جهت جلوگیری از کاهش کم سایش بلبرینگ اننجام گیرد

موتور جوش

موتور جوش

موتور جوش موزا (mosa)  , لیست قیمت موتور جوش , موتور جوش لینکول ( Lincoln ) , قیمت موتور جوش لینز , مرکز خرید موتور جوش , خرید , فروش و قیمت , موتور جوش دست دوم

موتور جوش موزا

موتور جوش موزا

شرکت MOSA یکی از شرکت های بزرگ در زمینه تولید انواه موتور جوش در جهان می باشد این شرکت ایتالیایی بالغ بر ۵۰ سال است که محصولات با کیفیت و کارایی بالای خود را در اختیار دنیا قرار داده است. تخصص و نوآوری , MOSA را به عنوان یک معیار جهانی در تولید ماشین آلات جوشکاری تبدیل کرده است.
MOSA یکی از بخش های شرکت بزرگ تولید ماشین آلات کشاورزی و صنعتی BCS ایتالیا است . شرکت BCS با سه کارخانه تولید د ایتالیا دارای استاندارد ISO 9001 می باشد که در سراسر دنیا نمایندگی فروش دارد.

 سری Portables

موتور جوش موزا DSP

سری DSP

موتور جوش موزاProfessional

 سری Professional

موتور جوش لینکولن

موتور جوش لینکولن

موتور جوش linz

موتور جوش linz

کاربردهای موتور دیزل

کاربردهای موتور دیزل

بزرگترین و پر کاربردترین از موتور دیزل در صنعت خودرو سازی است . از دیگر کاربردهای این نوع موتورها ی توان به ماشین آلات ساختمان سازی , راه سازی و معادن نیز اشاره کرد. قدرت بالا و مصرف سوخت پایین و هزینه کم از شاخصه های مهم در استفاده از موتورهای دیزلی برای کارهای سنگین است .

بی شک کامیون های بزرگی که در سراسر شهر و جاده ها می بینید همه از موتور دیزلی استفاده کرده اند و سوختی که مصرف می کنند گازوئیل است . همچنین اتوبوسهای شهری , مینی بوسها , انواع قطارهای باری , دیزل ژنراتورهای برق , موتور جوش های بزرگ صنعتی و معادن , خودروهای زرهی و نظامی ماشین های دریای , ماشین آلات کشاورزی , در زمینه ماشین آلات کشاورزی می توان گفت محبوبتر از سایر موتورها می باشند چرا که قدرت بالاتری دارند و دوام بیشتر مانند انواع کومباین , تراکتور , و…

امروزه موتورهای تک دیزل وارد صنعت خودروهای سواری نیز شده است و با کارکردی متفاوت از ماشین آلات سنگین شاید گفت خیلی از ماشین های لوکس و تراز اول دنیا سوخت خود را تبدیل به دیزلی کرده اند و از موتورهای دیزلی پر قدرت استفاده می کنند.

تاریخچه موتور دیزل

در این بخش می خواهیم تا برای شما همراهان گرامی درباره موتور دیزل و تاریخچه آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم ابتدا در این قسمت برای اشنایی بیشتر و یاد اوری تعریف مختصری را از موتور دیزل برای شما عزیزان بیان می کنیم.

همان طور که می دانیم در وسایل نقلیه بزرگ مثل کامیون ‌ها ، قطار ها ، کشتی ‌ها و زیر دریایی ‌ها موتور های دیزلی قلب تپنده این وسایل نقلیه بزرگ هستند. و از آن جایی که این موتور های دیزلی شباهت بسیار زیادی را به موتور های بنزینی دارند، اما یک تفاوت وجود دارد و آن هم این که موتور های دیزلی نیروی بیشتری را تولید می‌کنند،و هم این که مصرف کمتری دارند. تفاوت این موتور ها در نوع کارشان است و با این که موتور های بنزینی و موتور های دیزلی ، هر دو درون‌سوز هستند ولی قدری با یکدیگر متفاوت تر کار می ‌کنند. سوخت و هوا در موتور بنزینی ، به درون یک سیلندر های کوچک فلزی تزریق می‌شوند. و انفجار از یک پیستون که این مخلوط را فشرده و آماده می‌ کند، استارت می خورد و سپس یک جرقه الکتریکی کوچک که توسط شمع ایجاد می ‌شود، باعث آتش گرفتن سوخت می‌ شود.

نیرویی که با انفجار مخلوط بنزین و هوا، تولید می‌شود باعث می شود تا که پیستون در داخل سیلندر به پایین کشیده شود و سپس از طریق میل ‌لنگ و گیر بکس به چرخ ‌ها انتقال یابد.

رودولف دیزل

یکی از مخترع های به نام المانی که مهندس مکانیک و برای اختراع موتور دیزل شهرت بسیاری پیدا کرد رودولف دیزل است که او مخترع موتور دیزل از نوع احتراق داخلی است. او برای این اختراع راه های بسیاری را پیمود و او در واقع با تحقیق بر روی بخار کارش را شروع کرد. او با انجام پژوهش‌ هایش در رابطه با بهره‌وری سوخت، که این تحقیقات او را به سمت ساختن موتور بخاری سوق داد و موفق شد تا موتوری را که با بخار آمونیاک کار می‌کرد اختراع کند.

تاریخچه دیزل

در سال ۱۸۵۸ رودولف دیزل در پاریس متولد شد. از آن جایی که پدر و مادرش از مهاجران باواریا بودند که این آلمانی تبار ها در فرانسه زندگی می کردند. رودولف دیزل تحصیلات خودش را در دانشگاه پلی تکنیک مونیخ آغاز نمود. او به عنوان مهندس یخچال بعد از فارغ التحصیلی شروع به کار کرد. طراحی موتور یکی از محبوب ترین کار هایی بود که او با تمام عشق دوست داشت تا آن را انجام دهد. از این رو هم رودولف دیزل طرح های بسیاری را درباره موتور های حرارتی داشت که موتور هوا با انرژی خورشیدی از جمله اختراعات این مخترع آلمانی بود.

در مقاله ای به توصیف یک موتور با احتراق درون سیلندر ( موتور احتراق داخلی ) پرداخت که این مقاله را در سال ۱۸۹۳ منتشر کرد و همچنین او در سال ۱۸۹۴ ، توانست که اختراع جدید خودش را که موتور دیزلی نام گذاری کرده بود را به ثبت برساند. هدف این مخترع از ساخت این موتور دیزل در ابتدا برای صنعت گران مستقل و یا صنعت گرانی که به رقابت با صنعت بزرگ می پرداختند بود.

این مخترع بر اثر انفجار موتور دیزلی خودش کشته شد. با این حال، او با این اختراع موتور دیزل ثابت کرد که می تواند سوخت را بدون نیاز به یک جرقه مشتعل نماید. اولین موتور دیزل موفق او در سال ۱۸۹۷ عمل کرد. در واقع موتور های دیزلی مدرن، نسخه بهبود یافته ی مفهوم اصلی رودولف دیزل است.که از آن ها اغلب در زیردریایی ها، کشتی ها، لوکوموتیو، و کامیون های بزرگ و مولد برق ( دیزل ژنراتور ) استفاده می شوند.

اختراعات رودولف دیزل در سه نقطه اشتراک دارند :

  • تمامی آنها مربوط به گرما و واگذاری از طریق پروسه های فیزیکی و یا قوانین طبیعی هستند.
  • طراحی مکانیکی قابل ملاحظه ای در تمامی آن ها وجود دارند.
  • تمامی آنها در ابتدا به مفهوم مخترع از انگیزه نیاز های جامعه شناختی بودند.

مدل نخست رودولف دیزل، یک سیلندر ۱۰ پا آهن با فلایویل در پایه آن ، در تاریخ ۱۰ اوت سال ۱۸۹۳ برای اولین بار شروع به کار کرد . رودولف دیزل دو سال را صرف ساخت این موتور دیزل نمود و در سال ۱۸۹۶ یک مدل دیگر با بازده نظری ۷۵ درصد ارائه نمود، که در مقایسه با ده درصد راندمان موتور بخار بود. در سال ۱۸۹۸ ، رودولف دیزل یک میلیونر بود.

موتور دیزلی او به قدرت خطوط لوله، برق و آب ، اتومبیل ها و کامیون ها، و هنر و صنعت دریایی مورد استفاده قرار گرفت، و بلافاصله در معادن ، حوزه های نفتی، کارخانه ها ، حمل و نقل مورد استفاده قرار گرفت.

تراکتور

تراکتور LS کره جنوبی

شرکت LSMtron کره جنوبی که از زیر مجموعه های شرکت بزرگ LG است از بزرگترین تولید کنندگان ادوات کشاورزی و ماشین  آلات صنعتی در کره جنوبی است که محصولات ماشین آلات کشاورزی خود را به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر می کند . LS توانسته است با احداث خط تولید محصولات خود در چهار کشور از جمله برزیل , آمریکا , چین و ازبکستان سهم به سزایی را در بازار ماشین آلات کشاورزی دنیا به دست بگیرد .

تراکتورهای شرکت LSMtron از سال ۲۰۱۳ با همکاری شرکت CNH با برند LS  وارد بازار آسیا اروپا و آمریکا شد .

تراکتور باغی و انواع تراکتور کمرشکن

هیچ شرکت تراکتورسازی بدون توجه به وجود باغ های بزرگ و کوچک تراکتورهای یکنواختی تولید نکرده است . برای فعالیت کشاورزی راحت و آسان درون باغ ها نمی توان از تراکتورهای بسیار سنگین استفاده کرد . از این سو تراکتورهای ویژه استفاده در باغ ها طراحی و ساخته شده اند که از نظر جسه خیلی کوچکتر از تراکتورهای مزارع گندم و .. می باشند. این نوع تراکتورهای باغی در اصطلاح کمرشکن باغی خوانده می شوند . که در قدرتهای متفاوتی عرضه می شوند.

تراکتور

بی شک بزرگترین تحول در صنعت کشاورزی طراحی و ساخت تراکتور بود . تراکتور یکی از مهمترین ابزار و ماشین آلات کشاورزی در این صنعت پایه و اساسی است . کمتر کاری در کشاورزی وجود دارد که نتوان با تراکتور انجام داد . تراکتور باعش شده است تا خیلی از شرکت های ریز و بزرگ برای ساخت تجهیزات کشاورزی تاسیس شوند . نمی توان تعداد ماشین آلاتی که به تراکتور برای انجام کار کشاورزی وصل می شوند شمرد.

با پیشرفت تکنولوژی نه تنها تراکتور جای خود را به وسیله ای دیگر نداد بلکه هر پیچیده تر و قدرتمندتر شد. تا جایی که نسل جدید تراکتورها در کشاورزی مدرن بدون سرنشین شده اند و به راحتی با استفاده از اپلیکیشن های موجود برای هدایت آن کار می کنند.هوشمند سازی این ابزار پیر آن را به ابر ماشین صنعت کشاورزی دنیا تبدیل کرده است .

شرکت های تراکتور سازی زیادی سراسر دنیا فعال هستند . از این میان می توان به تراکتورسازی ایران ITEMCO که در تبریز واقع شده است اشاره کرد . همه ساله انواع محصولات قدرتمند و متنوع از این شرکت در بازار می بینیم . امید است که همانند سایر شرکت های دیگر تراکتورسازی تبریز نیز بتواند محصولات جدید و بروزی برای فعالیت کشاورزی کشور تولید کند.

قیمت تراکتور