کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک جوانسازی پوست

لیزر موای زائد , تزریق بوتاکس , جوانسازی پوست با لیزر , تزریق ژل و فیلر , تزریق چربی , میکرودرم , هیدرودرم

کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک جوانسازی پوست

لیزر موای زائد , تزریق بوتاکس , جوانسازی پوست با لیزر , تزریق ژل و فیلر , تزریق چربی , میکرودرم , هیدرودرم

پروتز سینه | یار بانور

پروتز سینه | عمل بزرگ کردن سینه

انواع پروتز سینه : روش عمل جراحی و عوارض : بزرگ کردن سینه (ماموپلاستی) عملی جراحی است که در آن از پروتز برای تغییر اندازه و شکل سینه استفاده می‌شود. پروتز سینه برای سینه‌ هایی برجسته‌ تر یا جبران کاهش حجم ناشی از کاهش وزن، بارداری یا افزایش سن به کار برده می‌شود. از جراحی پروتز سینه می‌توان برای اصلاح عدم تقارن سینه و ترمیم پس از سرطان سینه نیز بهره برد.

جراح معمولاً با توجه به اهداف بیمار و نتایج معاینات به وی پیشنهاد می‌کند تا علاوه بر بزرگ کردن سینه عمل لیفت سینه یا ماستوپکسی (بالا بردن سینه) را نیز انجام دهد.سرطان سینه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان است که در حدود ۱۱ درصد از زنان ایرانی به آن مبتلا می‌شوند. در مورد زنانی که مجبور می‌شوند جراحی ماستکتومی یا برداشتن سینه را انجام دهند، انجام جراحی بازسازی سینه نه تنها موجب بازیابی زیبایی ظاهری و اعتماد به نفس بیمار می‌شود بلکه ثابت شده‌است که درصد موفقیت درمان و بهبودی بیماران را نیز افزایش می‌دهد. بازسازی سینه بعد از بریدن سینه‌ها به بیمار کمک می‌کند تا به طور کامل بر سرطان خود غلبه کند.

بسیاری از متقاضیان به دلیل عوارض عمل به دنبال روشهای غیر جراحی بزرگ کردن سینه هستند. یکی از روش هایی که در کلینیک زیبایی انجام می شود افزایش سایز سینه با تزریق چربی می باشد.

انواع مختلف پروتز سینه

در کلینیک پوست و مو و کلینیک زیبایی از سه نوع پروتز‌ سینه سیلیکونی و آب نمکی (سالین) و ژل شکل دهنده برای بزرگ کردن سینه استفاده می‌شود. نوع پروتز انتخابی متقاضی و نتایج معاینات وی تعیین کننده نوع پروتزی است که در نهایت در عمل جراحی به کار برده می‌شود. متخصصان کلینیک زیبایی همواره آماده هستند تا اطلاعات لازم در مورد انواع پروتز سینه را در اختیار مراجعین قرار دهند و آنان را در تصمیم‌گیری یاری نمایند.

  •     پروتزهای آب نمکی گرد و مدور و پر شده از محلول آب نمک (سالین) استریل یعنی محلولی هستند که به طور طبیعی در بدن وجود دارد. این پروتز در صورت پاره شدن تخت و صاف می‌شود و مایع آن طی فرایندی طبیعی جذب بدن می‌شود. بیماران جوانتر از ۱۸ سال نمی‌توانند از این نوع پروتز سینه استفاده کنند.
  •     پروتزهای سیلیکونی گرد و مملو از ژل چسبنده‌ با ظاهر طبیعی هستند و باعث ناراحتی بیمار نمی‌شوند. پروتز سیلیکونی در صورت پاره شدن از بین نمی‌رود. بیمار دست‌کم باید ۲۲ سال داشته باشد تا بتواند از این نوع پروتزها برای بزرگ کردن سینه استفاده کند.
  •     پروتزهای ژل شکل دهنده از سیلیکونی با قدرت چسبندگی بسیار بالا و شکلی متناسب با آناتومی بدن بیمار ساخته می‌شود. به کمک این پروتزها زمان استراحت و بهبود کاهش و عوارض کمتری امکان بروز می‌یابد. البته بیماران جوان‌تر از ۲۲ سال نمی‌توانند از جراحی پروتز سینه سیلیکونی استفاده کنند.

مزایای ژل شکل دهنده عبارت‌ است از :

دوره بهبود کوتاهتر و امکان شروع مجدد سریع‌تر فعالیت‌ها و وظایف شغلی

  • ایمنی بیشتر
  • کاهش میزان موج‌دار شدن سینه .
  • محل برش‌ های پروتز سینه

برای قرار دادن پروتز در سینه از چند برش مختلف استفاده می‌شود. برش زیر سینه رایج‌ ترین برش مورد استفاده است که در زیر سینه در امتداد خط سینه ایجاد می‌شود. ایمپلنت سینه را می‌توان از طریق برش زیر بغل یا برش در امتداد هاله، یعنی ناحیه رنگی اطراف نوک سینه نیز وارد بدن کرد. تحت شرایطی خاص امکان دارد برای قرار دادن پروتز سینه برش در ناحیه ناف ایجاد شود.

دوره بهبود پس از جراحی پروتز سینه

بروز درد، تورم و احتمالاً چند تغییر موقت حسی پس از جراحی طبیعی است. بیمار می‌تواند، بسته به نوع حرفه‌اش، چند روز تا چند هفته پس از عمل به سر کار برگردد. البته درد احتمالاً تا چند هفته دوام خواهد داشت.

طول مدت جراحی پروتز سینه

با تقبل قیمت پروتز سینه عمل بزرگ کردن سینه به تنهایی معمولاً یک تا دو ساعت طول می‌کشد. اما همان طور که اشاره شد جهت کسب بهترین نتیجه، این عمل عموماً همراه با لیفت سینه (ماستوپکسی) انجام می‌شود، طبعاً جراحی ترکیبی نیاز به زمان بیشتری دارد.

محل قرار دادن پروتز سینه

پروتز سینه یا به صورت مستقیم زیر بافت سینه قرار داده می‌شود یا زیر عضله پکتورالیس دیواره قفسه سینه قرار داده می‌شود. امروزه اکثر پروتزها زیر این عضله قرار می‌گیرد. متخصصان کلینیک زیبایی | جم کلینیک در مورد روش بزرگ کردن سینه و محل جایگذاری پروتز سینه با بیمار تبادل نظر می‌کنند.

بررسی نوع بیهوشی یا بی‌حسی در عمل زیبایی پروتز سینه

برای این که بیمار کاملاً راحت باشد، با تقبل هزینه پروتز سینه ، عمل بزرگ کردن سینه معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. البته گاهی داروی آرام‌ بخش از راه سرم وارد بدن می‌شود و بیمار را خواب‌آلود می‌کند. متخصصان کلینیک زیبایی بیمار را از انواع روش‌ های بیهوشی آگاه می‌کنند و سپس بهترین روش بیهوشی با توجه به شرایط آن ها انتخاب می‌شود.

عوارض و خطرات پروتز سینه

انقباض کپسولی یکی از عوارض پروتز سینه است که گاهی باید برای آزاد کردن آن و یا برداشتن پروتز جراحی مجدد انجام شود. در صورت پاره شدن (ترکیدن) پروتز نیز بیمار باید برای برداشتن یا تعویض پروتز دوباره تحت عمل جراحی قرار بگیرد. خونریزی، عفونت، جایگذاری نامناسب پروتز، موج‌دار شدن سینه و تغییر حس دائمی در نوک پستان و یا دیگر بخش‌های سینه از جمله عوارض این عمل محسوب می‌شود.

آمادگی پیش از جراحی پروتز سینه

بیمار باید پیش از عمل پروتز سینه حتماً جراح را از داروهای مصرفی خود آگاه کند، چرا که احتمال دارد بعضی از آن داروها روند جراحی را مختل سازد بنابراین ممکن است پزشک از بیمار بخواهد تا مصرف بعضی از داروها را متوقف سازد یا تغییری در دستور مصرف‌شان ایجاد کند. بدیهی است که مصرف مکمل اهمیت فراوان دارد. مصرف آسپرین، فراورده‌های آسپرین، داروهای ضد التهاب و مکمل‌های گیاهی باید ۱۰ روز پیش از عمل پروتز سینه متوقف شود.

پزشک با توجه به شرایط جسمی بیمار انجام آزمایش‌هایی معین را لازم تشخیص می‌دهد و احتمالاً از بیمار می‌خواهد تا چنانچه به تازگی ماموگرافی انجام نداده است این آزمایش تصویربرداری را پیش از عمل انجام دهد.

مراحل انجام همل پروتز سینه

مرحله اول پروتز سینه -بیهوشی

در اکثر موارد بیهوشی عمومی استفاده می شود.

مرحله دوم پروتز سینه – برش جراحی

معمولا برش جراحی پروتز سینه در مکان هایی داده می شود که احتمال اسکارها ( جای زخم )ی قابل مشاهده در آینده حداقل باشد.

محل برش هایی که می توان استفاده کرد :

  • برش در دور هاله سینه(periareolar)
  • برش در زیر سینه و روی چین افقی زیر سینه (inframammary)
  • برش در زیر بغل( transaxillary)
  • برش در دور ناف

در تصویر اول ،  ۳برش رایج تر برای گذاشتن پروتز سینه نشان داده شده است و در تصویر دوم،  نمایی از استفاده از برش دور ناف برای قرار دادن پروتز سینه دیده می شود :

پروتز سینه

پروتز سینه

برش های بالا برای پروتز سینه بر اساس :

  1. نوع و شکل پروتز سینه انتخاب شده
  2. درجه بزرگ کردن مورد نظر
  3. شکل و ساختار مخصوص سینه فرد
  4. مهارت جراح
  5. همینطورترجیح بیمار انتخاب می شوند.

شما و جراحتان در مورد محل برش ، قبل از عمل صحبت کرده و بهترین گزینه را که مناسبتان است را انتخاب کرده اید.

مرحله سوم پروتز سینه – وارد کردن و جایگذاری پروتز

بطور کلی می توان از دو محل برای قرار دادن پروتز سینه استفاده کرد :

۱- درزیر بافت سینه و بالای عضله سینه( subglandular)

۲- در زیر عضله سینه (submuscular )

نحوه قرار دادن و محل جایگذاری پروتزها نیز به

۱) نوع و جنس پروتز

۲) درجه بزرگ کردن مورد نظر بیمار

۳) کیفیت و ضخامت پوست و بافت های زیرین و ساختار مخصوص سینه شما

۴) توصیه های جراحی بستگی دارد و قبل از عمل در مورد آن تصمیم گرفته شده است

مرحله چهارم جراحی پروتز سینه – بستن زخم ها و پانسمان :

زخم ها در چند لایه با نخ قابل جذب طولانی اثر دوخته می شوند و روی آن چسب های جراحی استریل قرار داده می شود و در نهایت معمولا سینه بند طبی تهیه شده از قبل بسته می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.